AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van der Wiel voelt waardering bij Nederlands elftal

Gregory van der Wiel lijkt een basisplaats te hebben op het komende WK. De verdediger voelt waardering binnen het Nederlands elftal.

“Ik zeg eerlijk dat ik me in het begin niet op mijn gemak voelde bij Oranje. Het niveau was zó hoog dat ik voor mijn gevoel iets tekort kwam en te veel tegen de sterspelers opkeek”, aldus Van der Wiel. “Het leuke is dat ik steeds meer het gevoel heb dat ik een belangrijke rol kan spelen. Inmiddels ben ik aangehaakt en voel ik meer waardering.”

Van der Wiel werd al aan meerdere Europese topclubs gelinkt. “Ik zal Ajax alleen verlaten als er een club komt die bij me past”, zegt de Nederlandse rechtsback daarover. “Internazionale is bijvoorbeeld een geweldige club, maar daar zou ik gezien mijn speelstijl heel goed over na moeten denken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.