WK levert Ajax minimaal vier ton op

Als één van de hofleveranciers van dit WK kan Ajax de komende maand een leuk bedrag tegemoet zien. De wereldvoetbalbond FIFA betaalt clubs 1.600 per dag dat de speler in Zuid-Afrika is. Met negen WK-gangers loopt dat bedrag voor Ajax al snel op tot een slordige 400.000 euro, zo heeft De Telegraaf uitgerekend.

Namens Ajax doen Demy de Zeeuw, Gregory van der Wiel, Maarten Stekelenburg, Eyong Enoh, Nicolas Lodeiro, Luis Suarez, Dennis Rommedahl, Christian Eriksen en Marko Pantelic mee aan het wereldkampioenschap. Het bedrag loopt verder op als meerdere van deze spelers met hun club lang in het toernooi blijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.