AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van Persie wilde Van der Vaart bij Arsenal hebben

Robin van Persie heeft Rafael van der Vaart vorig seizoen aanbevolen bij Arsenal. De Engelse club had de middenvelder graag overgenomen van Real Madrid.

“Bij Jong Oranje hadden we ruzie, wilden we allebei op tien spelen. Nu wil hij zo graag met me samenspelen dat hij me heeft aanbevolen bij Arsenal”, vertelt Van der Vaart tegenover NUSport. Het speelde aan het begin van het seizoen toen ik weg mocht bij Real, maar toen zei Real dat ik toch moest blijven.”

Van der Vaart bleef trouw aan zijn club en besloot langer in de Spaanse hoofdstad te blijven. Dit zal de komende tijd volgens de international ook niet veranderen. “Wie weet spelen we ooit nog samen bij een club. Lijkt me leuk. Moet hij wel naar Real komen, haha. Ik heb het idee dat Real me nu echt niet meer wil verkopen. Zeker als deze trainer blijft, hoef ik me geen zorgen te maken”, aldus Van der Vaart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.