AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

AA Gent dichtbij aantrekken Ajax-target

Ajax vist wellicht achter het net in de strijd om Oleksandr Iakovenko. De aanvallende middenvelder van Anderlecht blijft meer dan waarschijnlijk actief in de Belgische competitie, want hij staat bijzonder dicht bij een avontuur bij vice-kampioen AA Gent.

Iakovenko kwam bij Anderlecht nauwelijks aan de bak door de grote concurrentie op zijn positie. De Belgische landskampioen verhuurde hem daarom een seizoen aan reeksgenoot Westerlo en daar deed de Oekraïense international het wel bijzonder goed. Iakovenko scoorde zeven doelpunten en zette ook zeven assists achter zijn naam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.