AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Valencia wil Luis Suarez als opvolger Villa

David Villa vertrok deze week voor 40 miljoen euro van Valencia naar FC Barcelona. Valencia is nu naarstig opzoek naar een nieuwe aanvaller.

Las Provincias weet te melden dat de Spaanse club belangstelling heeft voor Luis Suárez. De Ururguayaan heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Ajax en dat is diverse Europese topploegen niet ontgaan.

Fernando Gómez Colomer (technisch directeur van Valencia, red.) wil pas concreet worden als ook David Silva wordt verkocht aan een andere club. Naast Suarez zijn ook André-Pierre Gignac en Roberto Soldado in beeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.