AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zal hem zeker niet voor de bank halen’

Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk zijn van mening dat als Ajax besluit om Wout Weghorst daadwerkelijk te halen, dat hij niet als tweede spits zijn opwachting zal maken. Dit laten ze weten in het programma ‘Studio Fußball’.

“Weghorst was niet mijn eerste keuze geweest”, begint Van der Vaart. “Ik denk wel dat er wat loskomt in de groep met hem; dat willen winnen, die goal willen maken. Ik keek er graag naar. Op dit moment is elke versterking bij Ajax welkom”, vervolgt de 109-voudig Oranje-international.

Mede-analist Van Hooijdonk reageert op een vraag of Weghorst ook samen met Brian Brobbey bij Ajax in de spits zou kunnen spelen. “Dat zie ik eigenlijk niet zo zitten. Dat zal Ajax niet gaan doen. Als je Weghorst haalt, haal je hem niet voor de bank, denk ik. Daar is hij te duur voor, dan zul je iets met Brobbey aan moeten”, aldus Van Hooijdonk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.