AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax sloeg deze winter miljoenenbod af’

Het Duitse Bayer Leverkusen heeft deze winter geprobeerd om jeugdspeler Dies Janse over te nemen van Ajax. Hij voelde alleen niets voor een overgang. En daarom ligt de talentvolle speler nog tot 2026 vast bij de Amsterdammers.

“Dat was afgelopen winter. Zelf heb ik daar niet heel veel mee te maken gehad, maar de interesse was er wel’, vertelt de Zeeuw in gesprek met PZC. “Mijn zaakwaarnemers hebben dat toen bij Ajax neergelegd. Ajax heeft toen eigenlijk gezegd: we willen hem behouden.”

Janse heeft absoluut ontwikkeling aangetoond. “Dat is misschien wel het grootste compliment dat je kunt krijgen”, stelt het talent. “Ik weet niet of het bedrag (vijf miljoen euro, red.) klopt, maar het is een grote eer als Ajax zegt: we willen je behouden en we zien wel wat in hem. Voor mij is het ook een reden geweest om niet verder te gaan kijken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.