AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft helemaal geen interesse in hem’

Volgens Michael van Praag zou Ajax helemaal geen interesse hebben in middenvelder Eduard Spertsyan. Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat de Amsterdammers opnieuw achter zijn handtekening aan zitten.

“Ik las vanochtend op internet dat wij bezig zijn om een Rus (Armeen Spertsyan, red.) te kopen. Hoe komen ze er in godsnaam bij?”, zegt Van Praag in het NH Sportcafé. “Dat is gewoon niet waar. Dat is gewoon iemand die zuigt dat uit zijn duim en dat staat alweer drie dagen op internet. Onzin. Dat is helemaal niet aan de orde”, aldus Van Praag, voorzitter van de raad van commissarissen van Ajax, tot slot.

Spertsyan kon afgelopen zomer al naar Ajax. Toen stak de raad van commissarissen daar een stokje voor omdat het allemaal iets te gevoelig lag om een speler uit Rusland weg te halen. Spertsyan kan zowel als ’10’ als als flankspeler uit de voeten. In 29 wedstrijden kwam hij voor Krasnodar tot 11 goals en 7 assists. Krasnodar eindigde als nummer twee, op één punt achterstand van kampioen Zenit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.