AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax aast op komst van geroutineerde flitser’

Het ziet ernaar uit dat Steven Berghuis deze zomer zal gaan vertrekken bij Ajax voor een mogelijk avontuur bij Besiktas. Mocht het zover komen dan overwegen de Amsterdammers om Bertrand Traoré binnen te halen als zijn vervanger.

Volgens de Spaanse kranten is Ajax op de markt voor de international van Burkina Faso, die het afgelopen seizoen speelde bij Villarreal. Hij tekende er bewust slechts voor een half jaar omdat hij daarna dan kon onderhandelen over een nieuw contract, maar mogelijk volgt nu een vertrek.

Villarreal wil wel door met Traoré, maar de 28-jarige linkspoot kan ook naar Galatasaray, Girona, Valencia en dus Ajax, weet El Periodico. Traoré tekende voor dit seizoen nog transfervrij bij Villarreal, dat hem overnam van Aston Villa. Dit seizoen staat de teller van Bertje op 15 officiële optredens, waarin hij 3 goals maakte: allemaal voor zijn land, op de Afrika Cup. Voor Villarreal speelt de linkspoot slechts zeer sporadisch.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.