AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet flink de portemonnee trekken voor mandekker’

Mocht Ajax deze zomer willen toeslaan voor Sepp van den Berg dan zullen ze flink voor hem moeten betalen. Zijn club Liverpool heeft namelijk de vraagprijs voor hem vastgesteld op vijftien miljoen euro.

Hij werd afgelopen seizoen verhuurd aan Mainz 05, waar hij een sterke indruk maakte. De Duitse club wil hem permanent inlijven, terwijl volgens de Duitse journalist Florian Plettenburg ook meerdere Premier League-clubs op zijn handtekening azen. Van den Berg heeft naar verluidt voorkeur om in de Bundesliga te blijven.

De interesse van Ajax speelt al langer. De Amsterdammers kunnen vermoedelijk enkel voldoen aan de vraagprijs van Liverpool als het de dure Josip Sutalo voor een goede prijs weet te slijten. Van Berg maakte in 2019 de move van PEC Zwolle naar Liverpool. Doorbreken bij de Engelse grootmacht zat er niet in: voor zijn verhuurperiode bij Mainz werd hij al gestald bij Schalke 04 en Preston North End.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.