AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat sowieso ongekend voor hem cashen’

In de ogen van journalist Freek Jansen moet Ajax er alles aan doen om Brian Brobbey voor de club te behouden. Hier maakt hij melding van in de Pak Schaal Podcast Extra van Voetbal International.

Ik zou er alles aan doen om Brobbey te houden. Hij moet als topscorer van Nederland vertrekken. Als hij nog één seizoen knalt en er 25 of meer scoort – wat hij in zich heeft – dan zou dat top zijn. Je krijgt sowieso een topbedrag voor hem.”

Daarnaast stelt Jansen dat Ajax ook naar de contractverleningen moet kijken. Zo loopt het contract van Devyne Rensch medio 2025 af, maar moeten de Amsterdammers volgens de voetbaljournalist ervoor waken dat de verdediger dan transfervrij de deur uitloopt. “Het lastige voor Ajax zijn de spelers die nog een eenjarig contract hebben, zoals Rensch. Die moet je niet gratis weg laten lopen. Farioli is nu ingevuld en nu kunnen ze concreter gaan kijken hoe ze dat willen doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.