AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt vizier op broertje van absolute superster’

Ajax heeft een nieuwe speler in het vizier. Het gaat om Ethan Mbappe. Hij is jongere broertje van Kylian Mbappé. Dit weet het Franse medium ‘Le Parisien’ te melden.

Kylian Mbappé maakte krap twee weken geleden bekend dat hij vertrekt bij Paris Saint-Germain, maar ook zijn broertje Ethan lijkt op weg naar de uitgang. De zeventienjarige middenvelder moet volgens Le Parisien vertrekken bij de Parijzenaren. Ajax zou een van de geïnteresseerde clubs zijn. De Amsterdammers kunnen rekenen op stevige concurrentie. Ook Borussia Dortmund aast op de diensten van het talent.

Het broertje van Kylian Mbappé kwam dit seizoen voornamelijk uit in de O19 van PSG. De jonge spelverdeler debuteerde al wel in het eerste elftal. Liefst drie keer maakte hij zijn opwachting in de Ligue 1 en in de Coupe de France kwam hij tweemaal in actie. Ethan Mbappé heeft net als zijn broer een aflopend contract bij PSG.

Ethan zal zijn broer in ieder geval niet volgen naar Real Madrid, meldt het medium. Naast Ajax en Borussia Dortmund hebben ook Lille en Queens Park Rangers interesse. Geen van de clubs nam al daadwerkelijk contact op met het zeventienjarige talent. Op 1 juli zit ‘het broertje van’ daadwerkelijk zonder club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.