AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Grootverdiener deze zomer zo goed als weg bij Ajax’

Geronimo Rulli zal deze zomer hoogstwaarschijnlijk gaan vertrekken als doelman van Ajax. Hier maakt de journalist Lentin Goodijk melding van.

“Rulli gaat voor 99 procent weg”, opent Goodijk in de Pak Schaal Podcast Extra. “Die gaat niet nog een jaar op de bank zitten achter Ramaj. Dat wil hij zelf en dat is voor Ajax niet logisch, want hij is best een duurbetaalde speler. Medic lijkt me ook een speler die nu een stap gaat maken. Die heeft zo weinig gespeeld, het lijkt me logisch dat hij vertrekt. Ze zijn nu ook aan het zoeken naar centrumverdedigers. Dus dan moet er ook iemand weg.”

Freek Jansen noemt op zijn beurt Borna Sosa en Carlos Forbs als voorbeelden. “Puur als je kijkt vanuit hun perspectief. Zij voelen helemaal niks bij dit Ajax om hier nog te gaan slagen, denk ik.” Goodijk wijst naar Sosa. “Je proeft bij de groep en technische staf wel wat irritatie over zijn manier van meeverdedigen. Je kunt één keer je man laten lopen, twee keer kan ook nog wel. Maar het gebeurt bij hem echt continu.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.