AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt vizier op Yuito Suzuki’

Ajax heeft een oogje op de Japanse tienersensatie Yuito Suzuki. Hier maakt het medium BOLD melding van. Hij staat momenteel onder contract bij het Deense Brondby IF.

Een aantal weken geleden werd ook Kelvin de Lang al gespot op de tribune van de Brøndby. Deze club wordt niet alleen door Ajax gevolgd, volgens de berichtgeving waren ook afgevaardigden van Manchester City, Manchester United, AC Milan, Espanyol, Tottenham Hotspur en VfB Stuttgart aanwezig bij het treffen tussen Brøndby en FC Nordsjaelland.

Het is niet duidelijk welke club precies voor welke speler komt kijken. Bold verwacht dat verreweg de meeste interesse uitgaat naar Suzuki. De kleine spits, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, laat zich in het duel ieder geval gelden en scoorde al in de eerste helft. De jeugdinternational maakte afgelopen zomer de move van Shimizu S-Pulse uit eigen land naar Denemarken. Daar groeide hij al snel uit tot een sensatie: momenteel staat Suzuki op 10 goals en 9 assists in 29 wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.