AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil toeslaan voor doelpuntenmachine’

Ajax heeft haar vizier gericht op een nieuwe speler. Het gaat om de zeventienjarige goalgetter Léo Fajardo die in de jeugdploeg speelt van het Portugese Casa Pia.

 De Onder 17-selectie van Casa Pia staat momenteel zeer verrassend derde achter Sporting Portugal en Benfica. Dat is vooral te danken aan Fajardo, die maar liefst twintig doelpunten maakte in zeventien wedstrijden. Eerder scoorde hij eveneens aan de lopende band binnen de jeugdopleiding van FC Porto.

In de Onder 15 van FC Porto maakte Fajardo al eens 36 doelpunten in 35 wedstrijden. De spits werd doorgeschoven, maar vanwege privé-omstandigheden besloot hij terug te keren naar Lissabon. Hij sloot zich vervolgens aan bij het bescheiden Casa Pia.

Hij wilde weer dichter bij zijn familie gaan wonen, maar mogelijk ligt zijn toekomst zelfs buiten Europa. Meerdere topclubs uit Europa houden hem in de gaten. Volgens A Bola zijn ook Paris Saint-Germain, Manchester United en AC Milan in de race. Benfica en Sporting Portugal worden eveneens genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.