AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ontvangt miljoenenbod vanuit Frankrijk’

Het Franse Lille wil Chuba Akpom overnemen van Ajax. Hier maakt Voetbal International melding van. Ze zouden zelfs al een bod hebben neergelegd bij de Amsterdammers.

Clubwatcher Tim van Duijn verwacht dat er uitgaand nog het één en ander gaat gebeuren in de hoofdstad. “Forbs zal naar de Premier League gaan, die zal uiteindelijk wel zwichten”, zegt hij in de Pak Schaal Podcast. “Het zit nu nog vast, omdat hij er zelf nog niet echt oren naar heeft, maar Burnley en Nottingham Forest hengelen naar hem. De vraag is nog wel of hij wacht tot Steven Bergwijn gaat, dan kan hij diens plek overnemen. Die kant zou het nog op kunnen gaan.”

Daarnaast heeft Lille dus een bod gedaan op Akpom. Ook vanuit Italië en van een Engelse club is er interesse in de aanvaller. De toekomst van Benjamin Tahirovic komt eveneens aan bod. De Bosniër is niet meer zeker van zijn plek, nu hij er met Jordan Henderson een forse concurrent bijkrijgt. “Hij kon naar Freiburg, dacht ik, maar zoals het er nu voorstaat blijft hij gewoon. Maar ja, de window is nog acht dagen open.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.