AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik wil Ajax niet eens meer analyseren’

Analist Rafael van der Vaart is klaar met het analyseren van Ajax. Hij vindt de Amsterdammers momenteel van het ‘niveau Excelsior’.

“Het is echt verschrikkelijk. Ik wil Ajax eigenlijk niet eens meer analyseren”, begint Van der Vaart bij Studio Voetbal. “Ik word uitgelachen als ik Ajax vergelijk met Excelsior, maar ze winnen alleen doordat ze drie of vier goede spelers hebben. De rest is gewoon middelmaat.”

Van der Vaart ziet Steven Berghuis, Steven Bergwijn en Brian Brobbey als de enige Ajax-spelers met extra kwaliteiten. “Ik vind het zó verschrikkelijk slecht, het is niet om aan te zien. Die keeper (Diant Ramaj, red.) was tegen Go Ahead Eagles de beste man. Maar verder ging er heel veel fout. Het loopt van geen kant bij Ajax. Er is voor 117 miljoen euro uitgegeven, maar de nieuwe spelers zijn van het niveau-Excelsior.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.