AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van Bommel spreekt met veel lof over gigantische Ajax-flop

In een interview met ‘Voetbal International’ heeft Mark van Bommel zich lovend uitgelaten over Marc Overmars. Ook heeft hij met veel waardering gesproken over Gaston Avila. Laatstgenoemde verruilde afgelopen zomer Royal Antwerp voor een avontuur bij Ajax.

Een van de spelers die vorig seizoen belangrijk was voor Antwerp en Van Bommel in het kampioensjaar, was Ávila. De Argentijn vertrok afgelopen zomer naar Ajax, waar hij tot dusver niet weet te overtuigen. Ávila zou zelfs al een vertrekwens hebben. Van Bommel genoot er enorm van om met hem samen te werken.

“Hij kwam uit Argentinië, moest wennen aan het Europese voetbal door een andere manier van voetballen en trainen. In Argentinië krijg je als verdediger meer tijd dan in Europa. We hebben hem een half jaar in het tweede laten spelen om hem te laten wennen. Hij was daarna als linksback van grote waarde in de strijd om de titel, fantastische jongen om mee te werken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.