AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax dacht ook aan Joseph Oosting’

Maurice Steijn werd deze zomer aangesteld als trainer van Ajax maar hij was niet de enige optie van de Amsterdammers. Sven Mislintat heeft ook overwogen om Joseph Oosting binnen te halen.

Het Algemeen Dagblad heeft een reconstructie gemaakt waarin te lezen is hoe Ajax Peter Bosz heeft misgelopen. De krant geeft aan dat er meerdere gesprekken zijn geweest tussen Mislintat en Bosz, maar dat de twee eigenlijk nooit dichtbij een akkoord zijn geweest. Bosz had namelijk ook gesprekken met PSV en dit was een stuk concreter en voelde beter bij de coach.

Toch stond er nog wat anders opvallends in deze reconstructie. Sven Mislintat had namelijk willen spreken met Joseph Oosting. “Nog voor hij gesprekken kan aangaan ziet hij Joseph Oosting zijn ja-woord aan FC Twente geven,” meldt het AD.

Mislintat was hij er te laat bij rondom Oosting aangezien de coach al had richting Twente ging. Dat de club uit Enschede nu negen punten boven Ajax staat moet het extra pijnlijk maken voor de fans van de Amsterdamse club. Uiteindelijk werd er door Mislintat voor Maurice Steijn gekozen. De andere opties lagen al vast of werden niet gesteund door andere geluiden binnen Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.