AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-speler valt in de smaak bij hoofdscout van Spaanse grootmacht’

Volgens de Spaanse media mag Kenneth Taylor zich in de belangstelling heugen van Real Madrid. ‘De Koninklijke’ zoekt naar vervangers voor de steeds oudere spelers Luka Modric en Toni Kroos en zien potentie in de Ajax-middenvelder.

De 21-jarige spelverdeler wordt naar verluidt door de Spaanse topclub als een optie gezien om de overstap te maken naar Spanje. De Madrilenen kijken naar de toekomst, waar Taylor over een paar jaar een bepalende factor bij Real zou kunnen zijn.

Hoofdscout Juni Calafat zou Taylor hebben aangeraden. Calafat zou in zijn rapport onder meer de ‘balbehandeling, visie op het spel en het vermogen om mee te gaan in de aanval’ benoemen. El Mundo Deportivo schat zijn transferwaarde in op tien miljoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.