AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Winston Bogarde in gesprek met club uit Belgie’

Winston Bogarde kan zijn loopbaan als trainer vervolgen in Belgie. De oud-assistent van Ajax is momenteel namelijk in gesprek met Standard Luik.

Volgens het Algemeen Dagblad kan Bogarde in Luik de assistent worden van trainer Carl Hoefkens. De hoofdtrainer van de Belgische middenmoter zit sinds het vertrek van Yaya Youré eerder deze maand zonder rechterhand. De eerste gesprekken met de nummer negen van de Jupiler Pro League zijn al begonnen.

Bogarde vertrok in de zomer van 2022 bij Ajax toen Alfred Schreuder aangesteld werd. Afgelopen zomer begon hij aan een kort avontuur als assistent van Patrick Kluivert bij Adana Demirspor, maar na een verschil in inzicht met de Turkse club vertrok hij in september weer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.