AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag hakt belangrijke knoop door over Antony’

Erik ten Hag wil niet dat de Braziliaanse flitser Antony in januari zal vertrekken bij Manchester United. Hier maakt het het Engelse medium Footy Insider 247 melding van. De manager blijft vertrouwen houden in zijn monsteraankoop.

Hoewel Antony de headlines tot dusver met name siert met vervelende randzaken (aangifte ex-vriendin voor huiselijk geweld) sinds hij voor 100 miljoen euro van Ajax naar Manchester verkaste, ‘is Ten Hag nog altijd groot fan van Antony’ en wil hij hem niet laten gaan in de winterstop, zo klinkt het.

Binnenskamers zou men op Old Trafford al uit zijn gegaan van een afscheid van Antony in januari, eventueel slechts op huurbasis, maar daar wil Ten Hag dus een stokje voor steken. De Tukker kan ieder greintje kwaliteit goed gebruiken, want zijn Red Devils verkeren in een diepe sportieve crisis. Het is nog altijd maar de vraag of Ten Hag zelf überhaupt de winterstop haalt als coach van de grootmacht.

Onlangs sprak Ten Hag al eens zijn steun uit aan Antony. “Hij is er een paar weken uit geweest en dat was niet goed voor zijn ritme. Antony draaide een goede voorbereiding en zal nu zijn niveau weer moeten gaan halen. Dat is hard werken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.