AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Nieuwe verrassende transfer lonkt voor Davy Klaassen’

Davy Klaassen verruilde een paar maanden geleden Ajax voor een nieuw avontuur bij het Italiaanse Inter Milan. Maar hij zou in 2024 zomaar een nieuwe stap kunnen gaan maken naar de Amerikaanse MLS. Vancouver Whitecaps FC zou namelijk concrete interesse in hem hebben.

De Whitecaps wilden Klaassen het liefst zelfs in januari al overnemen, maar de oud-Ajacied liet daarop zelf weten dat hij eerst zijn contract in Milaan – tot na dit seizoen – uit wil dienen, klinkt het.

Daarom hoopt men in Amerika nu dat Klaassen komende zomer alsnog naar de MLS komt. Hoewel de Whitecaps niet direct hele aansprekende spelers in de selectie hebben, lopen er elders in de MLS natuurlijk wel al hele grote namen rond. Van Lionel Messi, Sergio Busquets en Jordi Alba (allen Inter Miami) tot Carlos Vela (LAFC) en Riqui Puig (Los Angeles Galaxy).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.