AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax mengt zich in de strijd om nieuwe Harry Kane’

Ajax heeft interesse in de Japanse spits Keisuke Goto. Hier maakt het Belgische medium ‘Het Laatste Nieuws’ melding van. De achttienjarige speler speelt in eigen land voor Jubilo Iwata.

Hij wordt omschreven als ‘tweevoetige en kopbalsterke diepe spits, qua profiel vergelijkbaar met Harry Kane’. Dit seizoen was hij in 33 wedstrijden goed voor zeven doelpunten op het tweede niveau in Japan. Volgens het Belgische medium kiest Koto liever voor een Europees avontuur dan promotie met Iwata.

De Japanse spits staat bij meerdere Europese clubs op de radar, waaronder ook bij PSV, Chelsea en Anderlecht. De Belgische club zou de beste papieren hebben en afgelopen zomer al gesprekken hebben gevoerd met Goto. Zijn markwaarde wordt geschat op 250.000 euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.