AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zijn toekomst bij Ajax hangt aan een zijden draadje’

Een groot deel van het personeel bij Ajax wil af van Chief Sports Officer Maurits Hendriks. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van.

De Telegraaf bericht al langer over een slechte relatie tussen Ajax en Hendriks. Zijn contract loopt echter door tot november 2023 en vooralsnog is zijn vertrek niet in werking gezet. Volgens Verweij is dat hoogst opmerkelijk gezien de enorme onvrede jegens diens persoon.

“Het is in elk een beetje functionerend bedrijf onbestaanbaar dat iemand die zo’n ravage aanricht, gewoon lekker door kan gaan”, zo stelt de Ajax-watcher in de podcast Kick-Off. “Want hij loopt er nog elke dag. Mensen op De Toekomst kunnen allemaal zijn bloed wel drinken. Ze laten hem zijn contract uitdienen, omdat ze niet nog iemand willen wegsturen.”

Verweij weerspreekt dat De Telegraaf bezig is om Hendriks weg te pesten. ” Als wij echt invloed hadden gehad, dan was Hendriks net als Sven Mislintat met pek en veren de club uitgestuurd. Het is heel veelzeggend voor de chaos bij Ajax. Deze man is hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de komst van Mislintat, die 115 miljoen euro heeft uitgegeven. Deze twee mannen hebben Ajax in de diepste crisis van de laatste jaren gegooid.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.