AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Wesley Sneijder: ‘Hij gaat in de winter echt niet naar Ajax’

Volgens Wesley Sneijder is het zinloos om te speculeren dat Jordy Clasie in de winterstop zal overstappen van AZ naar Ajax. Sportjournalist Valentijn Driessen opperde hiervoor in de podcast ‘Kick-Off’ van De Telegraaf. Volgens hem staan de Amsterdammers namelijk te springen voor zo een speler op het middenveld.

“Daar gaan we weer…”, verzucht Sneijder maandagavond bij Veronica Offside. “Hou er nou eens mee op. Die jongen gaat echt de overstap naar Ajax niet maken. Hij doet het prima bij AZ, voelt zich thuis daar, heeft net bijgetekend en heeft ook nog een verleden ergens anders”, doelt hij op het Feyenoord-verleden van Clasie.

Bovendien lost Ajax de crisis niet op met de komst van Clasie, weet Sneijder. “Gaat hij dan in een keer Ajax beter maken? Dan moet er op nog wel acht posities iemand anders komen.” Wel kan Clasie rekenen op complimenten van Andy van der Meijde. “Ik vind hem wel een leider. Hij is zeker belangrijk voor dit elftal.”

Driessen zei dat hij Clasie ‘veel beter’ vindt dan Branco van den Boomen. “Hij is een speler die Ajax bijvoorbeeld mist op het middenveld en die ook wel Nederlands elftal waardig is, vandaar dat Koeman hem natuurlijk ook heeft gebeld”, stelde de journalist. Clasie ziet het echter niet zitten om interlands te spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.