AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Brian Brobbey reageert op kritiek van Ronald Koeman

Ajax-spits Brian Brobbey heeft gereageerd op de kritiek die hij onlangs kreeg van bondscoach Ronald Koeman. Hij werd in oktober door hem geselecteerd voor Oranje maar wist weinig indruk op hem te maken.

“Zijn eerste aanname en manier van afwerken was niet goed. Dan vraag ik mij wel af: wat doe je dan bij de clubs waar je geweest bent?”, zei Koeman bij Rondo. Bij de persconferentie in aanloop naar het duel met Brighton reageert Brobbey op de uitspraken van de bondscoach. “Ik ben nog maar 21 jaar en heb nog genoeg dingen waarin ik mezelf kan verbeteren.”

“Mensen zeggen altijd wel wat over mij, maar daar heb ik geen invloed op”, aldus Brobbey, die inhoudelijk gezien geen problemen heeft met de teksten van Koeman. “Ik kan er eerlijk gezegd wel mee leven”, zei de spits, geciteerd door VoetbalPrimeur.

“Hij heeft heel brede schouders”, haakt trainer John van ‘t Schip in. “Ik vind dat Brobbey het geweldig doet als je het vergelijkt met hoe hij terugkwam. In zijn fitheid is hij enorm vooruitgegaan. Hij kan nu negentig minuten spelen. Wat hij zelf ook zegt: hij is pas 21 en hij kan echt nog beter worden”, aldus de Ajax-coach.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.