AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Probleem lonkt tussen Ajax en Gerard Joling’

Het zou zomaar kunnen dat Ajax tijdens de laatste wedstrijden van het seizoen last gaat krijgen van zanger Gerard Joling. Eind mei worden namelijk de Play-Offs gespeeld voor Europees voetbal, maar dan staat er ook een optreden gepland in de Johan Cruijff ArenA van ‘De Toppers’.

De Toppers staan op 24 en 25 mei in de Arena voor concerten, terwijl de play-offs op 23 en 26 mei plaatsvinden. Het zorgt voor een overvolle agenda en Joling stelt dat de concerten niet zullen wijken. “Er zijn nog iets van een paar duizend kaarten te krijgen en dan is het gebeurd. Dus daar zijn we hartstikke trots op. Het loopt heel goed, dus we hoeven niet te gaan lopen leuren, zoals andere artiesten weleens doen. Dus we zijn enorm trots”, meent Joling tegenover De Telegraaf.

Ajax is onder John van ‘t Schip langzaam weer aan het draaien en het is goed mogelijk dat de club in de top acht eindigt. Wat Joling betreft, maakt het echter geen verchil. “Het is absoluut waar dat Ajax mogelijk rond die periode speelt, maar dan heeft Ajax een probleem en de Arena ook. Wij absoluut niet. Wij gaan gewoon door, wat er ook gebeurt”, aldus Joling.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.