AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Drie Ajax-spelers zijn dolblij met vertrek van Maurice Steijn’

Analist Wim Kieft heeft in een onderhoud met ‘Vandaag Inside’ teruggeblikt op de wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen van zondagmiddag. De Amsterdammers wisten uiteindelijk met 4-1 te winnen terwijl er een paar dagen eerder ook al werd gewonnen van FC Volendam.

Wilfred Genee spreekt over ‘het geluk van John van ‘t Schip. “Dat kan je niet ontkennen, nee”, begint Kieft. “Het zit ze niet tegen, laat ik het zo zeggen. Dat is de enige manier om hieruit te komen. Gewoon die thuiswedstrijden winnen voorlopig en dan hopen dat je vaker tegen Volendam en Heerenveen speelt. Maar dat zal niet zo zijn.”

“Wat ik zie bij die drie voorin, Brobbey, Bergwijn en Berghuis, die zijn wel opgelucht dat Maurice Steijn weg is”, vervolgt de oud-spits. “Dat zou eigenlijk niet mogen, maar als je ziet hoe zij voorop gaan in de strijd, dan vind ik dat wel heel positief.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.