AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax bereid om zomeraanwinst deze winter te laten vertrekken’

Ajax wist afgelopen week twee keer op rij te winnen. Eerst werd FC Volendam met 2-0 verslagen en gisteren Heerenveen met 4-1. Één van de zomeraankopen die totaal niet weet te renderen is Gaston Avila. Het zou dan ook goed kunnen dat hij deze winter alweer zal gaan vertrekken uit Amsterdam.

Hij werd als grote aankoop binnengebracht, maar valt tot nu toe vooral op om zijn blunders. Clubwatcher Tim van Duijn geeft bij Voetbal International aan: “Over het transferbedrag dat Ajax voor Gaston Ávila betaalde (12,5 miljoen euro), zijn ze in België én Amsterdam nog altijd verbaasd. De Argentijn moest de nodige grinta en strijd met zich meebrengen, maar maakt geen goede indruk en zakte in het duel met PSV door het ijs. Indien alle spelers fit zijn, komt Ávila niet in aanmerking voor een basisplaats. Tekenend was dat hij tegen Volendam gepasseerd werd door debutant Ar’Jany Martha en invaller Anass Salah-Eddine.”

Het zou kunnen dat trainer John van ‘t Schip ervoor kiest om Ávila binnenkort te laten vertrekken. Hij heeft onder hem in twee wedstrijden nog geen speelminuten gemaakt. Van Duijn is er al uit: “Mocht er een aanbod voor Ávila komen, dan zal Ajax luisteren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.