AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Johan Derksen onder de indruk van debuterende Ajacied

Analist Johan Derksen heeft lovende woorden over voor Ajax-speler Ar’Jany Martha. Hij maakte gisteren in het duel tegen FC Volendam zijn debuut voor de Amsterdammers.

“Die jongen deed het echt uitstekend”, steekt een enthousiaste Derksen van val over Martha bij Veronica Inside. “Wat vooral zo opvallend was, die jongen was een debutant. En hij deed het echt uitstekend als linksback. Ze hebben voor miljoenen linksback gekocht die er geen klote van kunnen, maar deze jongen was echt wel uitstekend. Martha deed het hartstikke goed.”

De twintigjarige Martha speelt bij Jong Ajax vaak als buitenspeler, maar Van ‘t Schip besloot hem als linksback te proberen. Daarbij ging de coach van de Amsterdammers niet over één nacht ijs. Zo sprak hij met zijn trainer bij Jong Ajax, Dave Vos. “Die vertelde me dat Martha de linksback positie ook in kon vullen. Ook omdat Gaston Avila geen linksback is en Borna Sosa geblesseerd is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.