AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij zou een geweldige aanwinst zijn voor Ajax’

Voormalig voetballer Dico Koppers vindt dat het Ajax ontbeert aan spelers die strijd leveren. Ook het missen van echte Ajacieden zou een groot gemis zijn in de ploeg van trainer John van ‘t Schip. In het verleden speelde Koppers zelfs voor de Amsterdammers en kwam later nog onder meer uit voor PEC Zwolle.

“Je hebt wat meer strijders nodig. Op dit moment heb je die niet echt in het elftal, maar jongens zullen dat toch moeten gaan oppakken. Bijvoorbeeld Silvano Vos, als ik hem zie spelen… die heeft wel het gif en ook het fysiek om bepalend te zijn. Maar ja, die is zelf ook nog hartstikke jong”, begint Koppers in de #DoneDeal de podcast.

“Ik denk dat ze uiteindelijk gewoon jongens moeten gaan terughalen”, vervolgt Koppers. “Joël Veltman bijvoorbeeld, die nu bij Brighton & Hove Albion speelt, dat zou wel een goede toevoeging zijn. Maar ja, die zit daar natuurlijk gewoon goed op zijn plek. Maar je moet wel een beetje naar dat soort jongens kijken.”

Koppers mist clubmensen in het elftal. “Jongens die ook hart voor de club hebben, die ook als je zeven of wacht wedstrijden niet wint, beseffen dat het crisis is. Nu heb je het gevoel dat de jongens wel weten dat het slecht is, maar het zit veel dieper bij de supporters en bij de club dan zij denken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.