AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ommekeer Wesley Sneijder: ‘Staat toch open voor Ajax’

Recordinternational Wesley Sneijder zou toch openstaan voor een functie bij Ajax. Dit mag opmerkelijk genoemd worden want in een eerder stadium zei hij nog te weinig perspectief te zien bij de Amsterdammers.

“Ja, honderd procent”, benadrukt Sneijder in gesprek met het Duitse TZ. “Ik zeg niet dat ik dit allemaal alleen aankan. Ik heb goede mensen om mij heen nodig, mensen met Ajax-DNA. Ik ben hongerig om deel uit te maken van een technisch managementteam.” De oud-speler van onder meer Ajax, Internazionale en Real Madrid spreekt zijn zorgen uit over de huidige situatie bij de hekkensluiter van de Eredivisie. “Ik zie geen enkel perspectief. De kwaliteit van de spelers is erg laag en ook de structuur binnen de club is niet goed. Ze staan ​​onderaan en blijven verliezen.”

Volgens Sneijder waren tegenstander vroeger bang om tegen Ajax te spelen, maar is dat nu compleet veranderd. “Nu zijn ze optimistisch dat ze kunnen winnen. Het realiseren van een ommekeer is zeer moeilijk voor Ajax. Iedere tegenstander wil Ajax verslaan. Ze geven tweehonderd procent. Dat is moeilijk.”

De oud-international vindt dat Ajax zelfs zijn ogen niet moet sluiten voor eventueel degradatie. “Zolang je onderaan de ranglijst staat, is er altijd een risico op degradatie. Ajax beschikt wel over goede spelers als Steven Bergwijn, maar de verdediging is bijvoorbeeld erg zwak. Ieder team in Nederland maakt kans tegen Ajax en weet te scoren. De aanvallers moeten wel heel goed zijn om alle tegendoelpunten te compenseren, in die vorm zijn ze nu niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.