AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-kopstuk met grond gelijkgemaakt: ‘Zou me nooit meer laten zien’

Analist Johan Derksen kan geen goed woord opbrengen over hoe Jan van Halst zich momenteel bij Ajax profileert. Hij is momenteel de interim algemeen directeur van de Amsterdammers en is overal bij. Iets wat Derksen nooit zou hebben gedaan.

“Ik zou me nooit meer buiten durven laten zien”, vertelt Derksen over de manier van werken van Van Halst, terwijl hij nauw betrokken was bij de dramatisch verlopen Ajax-zomer. “Het is zo grappig dat hij met alle nieuwe mensen op de foto gaat. Die man rijdt helemaal vanuit Enschede waar hij woont, maar voor de foto naar Amsterdam. Alleen niemand neemt hem meer serieus. Hij zat ook op de tribune bij PSV op het ereterras.”

Valentijn Driessen zat bij Derksen aan tafel bij Vandaag Inside. “Hij kan beter die tribune gaan zitten. Hij is nota bene de veroorzaker van alle ellende. Hij heeft er een puinhoop van gemaakt. Als ik hem was zou ik gewoon thuis blijven, hij kan zich beter ook niet meer vertonen.” Van Halst is wel nog altijd algemeen directeur en dat blijft hij totdat Alex Kroes van AZ over mag komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.