AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Van ‘t Schip tussenpaus, Kroes gaat doorpakken voor zón trainer’

De kans is groot dat er bij Ajax volgend seizoen een buitenlandse trainer aan het roer staat. Het Parool weet te melden dat algemeen directeur Alex Kroes buiten de landsgrenzen gaat kijken voor een nieuwe oefenmeester.

Na het ontslag van Maurice Steijn lijkt John van ‘t Schip het tussentijdse stokje van interim-trainer Hedwiges Maduro over te gaan nemen. Van ‘t Schip lijkt de aangewezen persoon om het seizoen van Ajax af te gaan maken. Volgens Het Parool koopt Kroes met Van ’t Schip als tussenpaus extra tijd in de zoektocht naar een hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. ‘Ingewijden gaan ervan uit dat het een buitenlandse trainer wordt’, schrijft het medium, dat doelt dat een volwaardig Nederlandse kandidaat niet voor het grijpen ligt.

Het medium schrijft dat Ajax met het scenario rond Van ’t Schip als tussenpaus kwam, nadat ‘ruim twee weken geleden bekend werd dat de oud-rechtsbuiten van Ajax een technische functie in de club zou krijgen: Van ’t Schip kon inspringen als de duikvlucht onder Steijn zou doorzetten. Zodra er een definitieve opvolger is, kan hij alsnog een technische kantoorfunctie krijgen’. Naar alle waarschijnlijkheid volgt de aanstelling van Van ’t Schip na de uitwedstrijd tegen PSV van komende zondag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.