AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

NOS: ‘Al-Ettifaq meldt zich bij Ajax voor peperdure kracht’

Al-Ettifaq heeft zich bij Ajax gemeld voor Steven Bergwijn. Hier maakt de NOS vandaag melding van. Zelf zou de vleugelaanvaller ook openstaan voor een winters vertrek bij de Amsterdammers.

Afgelopen zomer wuifde Bergwijn nog interesse uit Saudi-Arabië weg om bij Ajax te blijven en in Amsterdam te slagen. Een half jaar later en er gaan geluiden dat Bergwijn mogelijk zijn aanvoerdersband bij Ajax verliest. Komende winter kan Bergwijn dus wel de stap naar de zandbak maken, waar het Al-Ettifaq van Steven Gerrard nu dus interesse in de aanvaller kenbaar heeft gemaakt. Bij de club kan de aanvaller teamgenoot worden van onder andere Jordan Henderson en Georginio Wijnaldum.

In de zomer van 2022 maakte Ajax nog ruim dertig miljoen euro over aan Tottenham voor de verdienste van Bergwijn. In zijn eerste seizoen kwam de aanvaller tot zestien doelpunten en zes assists in 45 wedstrijden voor Ajax. Dit seizoen staat de teller van Bergwijn na tien wedstrijden op vier doelpunten en één assist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.