AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Denk dat die Ajacied een achterbakse jongen is’

Analist Johan Derksen heeft geen hoge pet op van Ajax-speler Steven Berghuis. Hij was deze week in het nieuws omdat de inmiddels ontslagen trainer Maurice Steijn niet langer met hem wilde werken. Hij zou worden gezien als ‘stoorzender’ binnen de ploeg.

“Haast iedere trainer klaagt over die jongen dat hij niet deugt en achter je rug om loopt te rommelen. Als hij opgesteld werd bij Steijn, dan deed hij er geen flikker aan”, doelt Derksen bij Vandaag Inside op de matige wedstrijden van de voetballer.

Bij Feyenoord had de voetballer het al eens aan de stok met Dick Advocaat toen de resultaten tegenvielen, weet Derksen. “Het kan geen toeval zijn dat alle trainers hem een beetje wantrouwen. Ik denk dat hij een beetje een achterbakse jongen is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.