AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Steijn nam geen afscheid van spelersgroep’

Ajax-middenvelder Benjamin Tahirovic heeft zich uitgelaten over het vertrek van trainer Maurice Steijn. Dit deed hij gisterenavond voor de camera’s van Veronica.

Het vertrek van Steijn kwam voor Tahirovic niet geheel uit de lucht vallen. “We hebben acht keer achter elkaar niet gewonnen, dus het zou vroeg of laat gebeuren”, vertelt de controleur, die aangeeft dat zijn voormalig leermeester niet meer met de groep heeft gesproken. “Althans, niet dat ik weet. Hij heeft ook niet persoonlijk iets tegen mij gezegd.”

Met Steijn had Tahirovic een vrij zakelijke relatie. “Hij was er voor mij en vertelde me wat ik op en buiten het veld moest doen. Maar het was niet meer dan dat. De kritiek die hij in de media op mij had? Ik ben er niet van op de hoogte dat hij me heeft bekritiseerd. Hij heeft dat niet recht in mijn gezicht gezegd. Ik weet dus niet wat hij gezegd heeft. Tegen mij zei hij niets, dus hadden we geen problemen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.