AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-radio gruwelijk in de fout: ‘Gelijk naar de zandbak sturen’

De wedstrijden van Ajax zijn ook te beluisteren via hun officiële radiozender ‘Ajax-Radio’. Alleen ging het vanmiddag even helemaal mis toen de commentatoren dachten dat hun microfoon uit stond. Maar in werkelijkheid waren ze gewoon live te horen.

“Weet je wie hem wel slecht inschoot? Steven Bergwijn op het einde. Hlynsson met zijn twintig jaar drukt hem twee keer rustig binnen. Aanvoerder Bergwijn, die te goed zou zijn voor de Eredivisie, jaagt de bal naar een andere planeet”, is te horen. Daarna komt de goal van Jens Toornstra aan bod. “Hoe kan hij zo vrij staan? F*cking Jens Toornstra. Alle kleine details helpen mee aan deze zwarte tijd. F*cking Jens Toornstra.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.