AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Die Ajax-speler zou je heel goed kunnen verkopen’

De afgelopen transferperiode was er de nodige interesse vanuit Saudi-Arabië voor Ajax-aanvaller Steven Bergwijn. Volgens sportjournalist Valentijn Driessen zouden de Amsterdammers er goed aan doen om hem te verkopen.

“Bergwijn staat wel in de picture bij grote clubs in Saudi-Arabië”, begint Driessen in de Kick-Off-podcast van De Telegraaf. “Dat is wel een international die geld oplevert. Kijk, als je met Mikautadze komt aanzetten… Daar krijg je weinig voor. En dan is Bergwijn, waar al belangstelling voor bestond vanuit Saudi-Arabië afgelopen zomer, iemand die je heel goed zou kunnen verkopen.”

“En je hebt bij Ajax ook Carlos Forbs lopen, die achter Bergwijn feitelijk de tweede spits is”, vervolgt Driessen. “Dus ik kan me dat wel voorstellen. Plus dat ze in Saudi-Arabië ver over de marktprijs gaan. Daar lopen allemaal Mislintatjes rond, dus die willen wel betalen.”

Ook collega Mike Verweij zou er niet raar van opkijken als Bergwijn vertrekt. “Ik denk dat Bergwijn daarvoor openstaat. Ik denk niet dat het zijn eerste keuze was om naar Saudi-Arabië te gaan, maar nu… Hij is naar Ajax gekomen met een bepaald plan, om mee te doen in de Champions League. Dat zit er volgend seizoen waarschijnlijk niet in en dit seizoen ook niet”, besluit Verweij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.