AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Als ik Maurice Steijn was, had ik dit niet gedaan’

Voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos vindt het niet slim van Ajax-trainer Maurice Steijn dat hij in deze omstandigheden op het vliegtuig is gestapt naar Ibiza. In zijn ogen moet de oefenmeester denken aan de beeldvorming door hierdoor ontstaat.

“Je weet dat alle ogen op jou gericht zijn”, zegt De Mos in een gesprek met SoccerNews. “Het draait voor geen meter, dus als ik hem was geweest had ik dit niet gedaan.” Er was commentaar op Steijn nadat hij tijdens een interlandbreak op vakantie ging naar Ibiza. “Alle ploegen hebben wel twee of drie vrije dagen. Ik had alleen nooit de publiciteit gezocht. Lijkt me niet verstandig in deze omstandigheden.” Aldus de oud-trainer van Ajax.

Aad de Mos ziet ook de moeilijkheden in het spel van de ploeg uit Amsterdam. “Het probleem zit hem voornamelijk in balbezit. Ze kunnen de vrije man eigenlijk nooit vinden. Dat zie je vanaf de keeper tot aan de voorste linie.” Ajax speelt zondag tegen FC Utrecht. Als ze die wedstrijd verliezen dan is er een kans dat Ajax de rode lantaarndrager wordt in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.