AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kritiek op Maurice Steijn: ‘Je huis staat in brand’

Dat Maurice Steijn de laatste dagen is gespot op het Spaanse feesteiland Ibiza is slecht gevallen bij de supporters van de Amsterdammers. Ook analist Marciano Vink vindt het geen handige zet van de Haagse oefenmeester.

Vanwege de interlandbreak besloot Steijn een paar dagen naar Ibiza te gaan. Met de slechte staat van Ajax wordt die reis niet door iedereen op prijs gesteld. “Het voelt, heel plat gezegd, een beetje alsof je huis in brand staat en je dan naar de bioscoop gaat”, stelt Vink in Voetbalpraat van ESPN. De hoofdtrainer van de Amsterdammers had beter kunnen wachten tot hij niet meer in de negatieve spotlights staat.

Dat Steijn op vakantie ook bezig had kunnen zijn met Ajax, is volgens Vink een must. Er moet veel veranderen de komende weken, maar het programma is loodzwaar. “Te veel spelers zijn uit hun normale doen”, aldus de oud-voetballer. “Na FC Utrecht komen er nog meer moeilijke wedstrijden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.