AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Maurice Steijn maakt wel naam voor zichzelf’

Zaakwaarnemer Rob Jansen denkt dat Maurice Steijn door de huidige stand van zaken bij Ajax een betere trainer zal worden. Dit laat hij weten in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

“Hij is een hele nette, integere en goede gozer”, is Jansen lovend over de persoonlijkheid van Steijn. “Een goede man en ook een goede trainer. Hij is nu in een hel terechtgekomen. Maar weet je wat het voordeel is voor hem? Hij gaat zijn naam maken voor de toekomst. Hij leert hier zo veel, dat hij hierna een betere trainer zal zijn dan toen hij begon bij Ajax. Het is begrijpelijk dat dit vreselijk voor hem is elke dag. Dat snap ik volkomen.”

Toch vindt Jansen het ook apart dat Steijn zich niet kon bemoeien met de aankopen van Ajax. Onmogelijk voor een trainer, vindt de zaakwaarnemer uit Den Haag. “Dat hij met die spelersaankopen weinig te maken had zou ook kunnen. Maar volgens De Telegraaf waren ze bij het tekenen overeengekomen, dat Steijn zich niet mocht bemoeien met de aankopen. Als daarvoor getekend is, dan moet je als zaakwaarnemer ook afvragen wat je nou aan het doen bent.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.