AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Klapperaankoop van 2022 kan zijn debuut maken voor Ajax’

Ahmetcan Kaplan zou op korte termijn zijn debuut kunnen gaan maken voor Ajax. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. De Turkse mandekker werd vorig jaar voor 9,5 miljoen euro gekocht door de Amsterdammers maar speelde vanwege blessures nog geen minuut.

Tijdens een interland met Turkije kreeg de verdediger een zware kwetsuur aan zijn knie, waardoor hij bijna een jaar lang moest revalideren. Nu lijkt het er dus op dat hij eindelijk hersteld is van zijn horrorblessure en zo zijn eerste minuten voor de Amsterdamse defensie kan gaan maken.

Kaplan is een centrale verdediger die voor 9,5 miljoen euro werd overgenomen van Trabzonspor. De Turk is een linkspoot en zou dus eerder een vervanger kunnen zijn van Gaston Avila of Jorrel Hato in het centrum. Josip Sutalo zou heimwee hebben en is ook de laatste weken uit vorm, maar Maurice Steijn lijkt op de rechter centrale positie ook echt een rechtspoot te willen hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.