AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘AEK Athene ruikt de angst van Ajax’

Ajax speelt morgen in de Europa League een uitwedstrijd tegen het AEK Athene. Nordin Amrabat, vleugelspeler van de Griekse hoopt van de malaise bij de Amsterdammers te kunnen profiteren.

“Voor de Grieken geldt: Ajax is Ajax. Het is en blijft een grote club”, zegt Amrabat tegen ESPN. “We kijken er allemaal naar uit om tegen Ajax te spelen.” Wel krijgt Amrabat mee dat het sinds de start van het seizoen moeizaam gaat bij Ajax. “Ik heb de wedstrijd tegen RKC Waalwijk live gezien. Dan zie je dat Ajax zelfvertrouwen mist.”

“Dit is niet hoe Ajax normaal voetbalt. Het is snel de lange bal, er zit een beetje angst in het spel”, vervolgt de 64-voudig international van Marokko. “Daar moeten we van profiteren.” Volgens Amrabat is dit hét moment om Ajax te pakken. “Zeer zeker.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.