AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Schandalige beschuldiging van Rene van der Gijp’

Veel mensen in Nederland hebben gisteren met verbazing gekeken naar de uitspraken van analist Rene van der Gijp. Hij vindt namelijk dat Ajax-aanvaller Brian Brobbey wel degelijk schuld heeft aan de botsing met RKC-doelman Etienne Vaessen.

Door deze botsing raakte hij zelfs even buiten bewustzijn. Hij werd op het hoofd geraakt, waarna er zelfs een korte reanimatie plaatsvond als onderdeel van het protocol. Inmiddels is de weg naar herstel weer ingezet, maar de actie van de Ajax-spits werd nog wel even nabesproken door Van der Gijp. Kijk hieronder naar een aantal reacties via het medium Twitter….

3 thoughts on “‘Schandalige beschuldiging van Rene van der Gijp’

  1. Cokkie Scholte says:

    Rene van der Gijp word nu tijd dat je verhuist naar een instelling dwaas

  2. Wat een reactie. Van der Gijp is ook al zo’n idioot die alleen maar dom commentaar kunnen geven op gedrag van anderen, maar naar zich zelf kijken ho maar. Precies zo’n figuur als Derksen. Menen dat ze de wijsheid in pacht hebben. En zo’n programma wordt ook nog eens zo goed betaald. Waardeloos.

  3. Ron Wolff says:

    De heer van de Gijp heeft veel moeite om werkelijkheid en fantasie te onderscheiden, komt door zijn verleden , zag altijd die Ajaxieden als een flits voorbij komen en daar heeft hij nog steeds last van, maar begin eerst maar eens met een ander brilletje , zie je het beter wat er gebeurt en kan je de werkelijkheid beter zien , maar of dat bij de heer van de Gijp helpt , vrees het ergste, frustraties toch meneer van de Gijp

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.