AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kritiek op Ten Hag: ‘Bij Ajax heb je geen grote sterren’

Voormalig aanvaller Zlatan Ibrahimovic twijfelt of Erik ten Hag wil de juiste man is voor Manchester United. Hij ziet namelijk een groot verschil tussen Ajax en ‘The Mancunians’ en vraag zicht af of hij deze grote stap wel helemaal aan kan.

In gesprek met Engelse journalist Piers Morgan vraagt de Zweed zich af of de Nederlandse oefenmeester wel met de grote sterren van United om kan gaan: “Het is een groot verschil om van Ajax naar United te komen”, zegt de Zweed, die zelf voor beide clubs uitkwam. “Je hebt een ander soort discipline. Ajax is een club met de beste talenten. Ze hebben geen grote sterren.”

Ibrahimovic trekt de ervaring van Ten Hag in twijfel: “Wat is de ervaring van deze coach? Jonge talenten. Hij komt naar United, het is een andere mentaliteit. De spelers daar worden verondersteld grote sterren te zijn. Ik denk niet dat je die dezelfde behandeling geeft.”

Manchester United is de competitie met vier nederlagen na zeven wedstrijden bijzonder slecht begonnen. De acrobatische spits vraagt zich af hoeveel tijd Ten Hag nog heeft: “Hoeveel tijd geef je een coach? Het hangt af van de eigenaren wat ze willen, maar als je naar de fans luistert, heb je niet veel tijd omdat ze willen winnen en ik begrijp ze omdat ze dat gewend zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.