AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-aankoop kan een soort Thierry Henry worden’

Analist Kenneth Perez ziet het zitten in Ajax-flitser Carlos Forbs. Hij liet een uitstekende indruk achter in het duel met RKC Waalwijk en deed hem denken aan voormalig topspeler Thierry Henry.

“In plaats van blind te schieten heeft hij het hoofd omhoog gehad, kijkt hij naar de loopactie van Brobbey en steekt hij de bal. Dat vind ik wel echt een pluspunt. De snelheid kunnen ze in ieder geval niet van hem afnemen. Als je beter wordt met omhoog kijken, dan word je echt heel erg goed”, meent Perez.

Met snelheid én overzicht kan Forbs grote hoogtes bereiken, denkt Perez. “Snelheid is zo’n groot goed in het voetbal, dat moet je eigenlijk wel hebben. Snelheid gaat vaak gepaard met een beetje blindheid. Maar als dat niet zo is, dan word je Thierry Henry”, besluit Perez.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.