AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik denk dat Ajax nu ook Maurice Steijn moet ontslaan’

Journalist Freek Jansen van Voetbal International denkt dat Ajax nu ook Maurice Steijn moet ontslaan. Volgens hem is de oefenmeester verantwoordelijk voor het waardeloze spel dat zijn ploeg op de mat legt, en gaan ze met hem op deze manier niet verder komen.

Na Sven Mislintat en Pier Eringa zullen er meer ontslagen volgen, verwacht Jansen. “Ik denk dat je moet doorpakken nu. We hebben het de afgelopen weken er vaak over gehad dat de middelmaat regeert in alle geledingen”, stelt hij in de Pak Schaal Podcast. “De Raad van Commissarissen: middelmaat, de directie: middelmaat, de technische staf: middelmaat en de selectie: middelmaat.”

Daarin is Steijn ook verantwoordelijk voor de slechte prestaties op het veld. “Maurice Steijn is verantwoordelijk voor de tactiek en de uitvoering daarvan. Maurice Steijn is verantwoordelijk voor de basisopstelling, de wissels en de restverdediging. Maurice Steijn is overal voor verantwoordelijk, punt”, concludeert Jansen. “Ik denk dat dit het moment is om afscheid te nemen van Steijn. Volgens mij is de situatie onomkeerbaar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.