AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Dusan Tadic nieuwe hoofdtrainer van Ajax’

Dusan Tadic is binnen tien jaar de nieuwe hoofdtrainer van Ajax. Dit denkt clubwatcher Freek Jansen van Voetbal International. In de ‘Pak Schaal Podcast’ zegt de journalist Tadic te hebben gesproken en dat hij na zijn voetballoopbaan graag terugkeert in Amsterdam.

“Absoluut wil hij nog terugkomen”, vertelt Jansen. Eerder gaf hij ook al aan dat hij Tadic heeft gesproken over de huidige gang van zaken bij Ajax en dat dit hem nog erg pijn doet. “Ik denk dat hij wel over een paar jaar terugkomt, als hij klaar is met voetballen. Ik zie in hem over tien jaar echt wel de trainer van Ajax en dat wil hij zelf ook wel. Dat soort mensen is ook echt het Ajax-gevoel hè.”

Jansen vindt het ook niet gek dat Tadic deze zomer heeft gekozen om de club te verlaten. “Hij heeft echt onwijs geprobeerd om alles bij elkaar te houden en het goed te laten gaan. Het was alleen trekken aan een dood paard.” Inmiddels is Tadic uit de startblokken geschoten bij zijn nieuwe club Fenerbahçe. Hij speelde al dertien wedstrijden voor de club en bekleedt op dit moment de koppositie in de Turkse Süper Lig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.